Sladká
Anotace: "Schoulím se v náruči, schovám se před nocí, cítím se zrazená odbitím půlnoci..."
Sladká, tak sladká je první láska,
vášnivá, bloudivá, v srdci co třaská!
Poprvé objevím tajemství života,
tento druh vzrušení je pro mne novota.
Zalapám po dechu, nezvládám výšku,
tisíce motýlků vyletí v bříšku,
extáze bez chvilky oddychu
zvládáme nahlas i potichu
Schoulím se v náruči, schovám se před nocí,
cítím se zrazená odbitím půlnoci...
tak já přijdu zas.
Přečteno 812x
Tipy 5
Poslední tipující: Bakchus, Jacob P. Verlaine, Martinecka23, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)