http://www.youtube.com/watch?v=6xjkxYaUD9E
melodická naléhavost v bocích
zvolna roste
ukolébává myšlenky
a probouzí smysly
holé nerozvité
věty víří hlavou
spolu s intenzivnějším
a neodbytnějším hlasem času
tik tak tik tak tik tak
tisíckrát to vyplivneš
stokrát spolkneš
a pak jen odevzdaně ležíš
zatím co kolem se řítí
stádo divokých koní
dupou dupou dupou
na kamenech jiskří
na písku ztichnou
horkým vzduchem těžký dech
letí letí letí
horizont je cílová páska
k nepřetržení
lapáš po dechu
všude víří žhavý písek
barevné sny černobílého světa
koně koně koně
přes jejich hřívy teče světlo
padá mi do očí
ať chci nebo ne
jsem ho plná
vnímáš ho rukama
jazykem ochutnáváš
koně koně koně
splašili se ti
smysly neuhlídáš
tryskem mizí
za horizontem
zhasínám
a kde je moře?
20.02.2013 15:13:40 | CCGREE