Nohy nahoře
Anotace: Reakce na jednu šokující zprávu...
Stalo se to před půl rokem,
my s Míšou nic netušíc,
sedíme si na plovce
v klídku si povídajíc.
Skála vypráví nám o svých polohách,
s černochem je dělala,
my jak v transu sedíme,
jen před sebe čumíme.
Nej poloha jsou nohy nahoře,
radši bych teď byla u moře.
Skála nám dál neúnavně vypráví
a my s Míšou stále čumíme do zdi,
jak dva blbý, nevěřící drozdi.
Prý má vyoperovaný třetí žebro,
aby mohla ochutnat čerochovo semno.
Komentáře (2)
Komentujících (2)