Jsem pouze žena
Jsem pouze žena,
časem uměle vytížená a na záda položená....
Dodám ti sladkou iluzi, že jen díky tobě.
Jsem pouze žena
a mám svá přání.
Nechci mít zdání, že znenadání
mě ovládáš....Když jsem to já.
Ta navenek křehká,
tak sladce dominantní, že si ani nepovšimneš...
Imaginárního biče schovaného v klíně,
tak zákeřně a nevinně, snad se ti to i líbí...
Prý chceš topit se, nejen v očích mých,
v těch nocích slastí probdělých
a lásky slibů zbavených.
Jsem žena a mám své zbraně,
ty svíráš je v rukou...
Prý nemohou ublížit....
A duchovní splynutí mizí,
tak náhle,až z toho mrazí...
Přečteno 945x
Tipy 16
Poslední tipující: Firren, Majdalénka, kdovíkdo, Isquieasuus, Jozef Bojanovský, Sýkorka07, Loveless, tato22, V.N.Losinský, Morgenstern, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)