Anotace: ***
První nádech
vzrušení...
tiším své rty
v domnění
že jsem sama
v posteli...
*
rozechvělá
mezi stehna
ledová tříšť
a ne jen jedna
stéká....
*
...po kapkách...
Nádherná smršť Kačko,
vodopád vodních krystalů
a štěstím slzy v očích
zjevovat se začnou
neb čirých citů jest tak pomálu.
Martin K.K.
05.03.2013 20:36:47 | kudlankaW