Anotace: ...
oči kočí
kůže hada
sukní točí
chtíč a zrada
rum a kola
holá záda
hvězda mola
vůdce stáda
dech...
pot...
pusa...
šíje...
kdo?
co?
koho?
čí je?
boty...
triko...
pásek...
džíny...
sliby...
tance...
flirty...
činy...
rána němá
vykřičená
z noci cáry
mrtvé páry
bledé tváře
od loutkáře
veď mé nitě!
šeptej 'chci tě'!
ticho...
prázdno...
žádná...
slova...
rána - pata Achillova
Dost dynamiky ve zkratce.
10.03.2013 23:36:56 | Lilien