Hořké milování
Jsi nesmělá tak že ve mně probouzíš touhu,
dotýkat se tě tam kde mohu jen já.
Když sundám vše, co brání mi k tobě,
tělo tvé říká mi, jsem jenom tvá.
Když já tě políbím jemňounce na oušku,
a rukou projedu vlasy tvé tmavé.
Polibky přes bříško ke tvému pahorku,
kousnutí do rtu je pro mě to pravé.
Najednou polibky dotýkám se míst,
kterých se nedotknul jiný.
Jen z lásky k tobě jsem člověk vinný.
Poslouchám vzdech tvé a vzrušení,
co prochází celým tvým tělem,
jen já jsem tobě vyvrcholením – nepřítelem –
A když je konec tohoto dovádění,
ty se sebereš se a řekneš mi Macíku,
Cítím, že mé srdce poblouzněné,
nosíš nabodnuté na tupém klacíku.
Přečteno 772x
Tipy 5
Poslední tipující: capART, Jozef Bojanovský, Morgenstern
Komentáře (0)