Anotace: Sex: láska, vášeň, moc?
Mé ruce, má stehna,
jsou barevných map plna.
Zelená, fialová, žlutá...
Jsem bita?
Pohmožděné zápěstí,
odkrvené, zarudlé kruhy za pěstí.
Pokořena, přemožena, bezmocná...
Jsem týrána?
Dvakrát pět čar, záda a hýždě odřené,
jak kdyby se po mě sápalo zvíře zdivočené.
Ten hněv, ten vztek, barva červená...
Jsem znásilněna?
Otisky zubů na prsou,
kolena odřená, vyrvané vlasy v rukou.
Ta bolest, ten žár, bodná rána...
Jsem jen vášnivě milována?