Anotace: Pro jednoho kočičáka, co byl o pár pátků mladší jak já :)
Jako černý hřebec cválající za soumraku.
Nedostižná trofej pro mou ruku...
Odlesk hřívy a podmanivost v očích tvých...
Vzbuzují ve mně sny o divokých mustanzích...
Hloubka, síla, hravost smyslnosti...
Večery s tebou jsou jako koňský dostih...
Pod tvými kopyty prohybá se nejen zem.
Zmatená a roztoužená mnohdy jsem...
Voníš tajemnem a nic krom otazníků neslibuješ.
Všechno to bereš možná jako jeden velký úlet.
Uhrančivý hřebec, co cválá ve svém tempu krajinou..
Zanechals otisk.
Vzpomínku jedinou...