Anotace: trochu filosofie nad trochou něhy..nečekejte nic extra ;)
Uvnitř těla horko
však zvenku husí kůže
Chci abys mě ranil
jako trny růže
Chci abys kreslil
svými nehty do mých zad
chci sbys změnil
kousnutí na 'něžně bolavé' snad
Ta něžná bolest
to je můj protest
proti obyčejné lásce
na kterou nezbyde místo při mačkání
(Však zachovat dá se
když mluvíme o láskyplném milování)
Chci abys mě obejmul
snad můj stud odejmul
společně s dekou
..zachumlání ve dvou
Chci abys zaryl
svou touhu
do mého těla
na chvíli pouhou
svět přebarví akryl
nechť závistí zbělá!
Teda....pěkná básen...taková rozpalující:-) Ne, opravdu je to moc hezky napsané.....něžná a taková obrazutvorná:-)
10.04.2013 23:14:49 | Draconian
Pěkná, oprav si v závěru slovo pouhou. P.S. Svět nezbělá, světu je to šumák...
10.04.2013 13:59:58 | Michal Dunda