Trvalo mi 20 let
Trvalo mi 20 let!
- vlastně 18 a pár měsíců,
než poznal jsem ten pravý svět
- opustil říši paniců.
Byla mladá, hezká, nová
- nebo jsem se splet?
Jistěže ne, navíc hloupá!
- a já jakby smet.
A tak jsem ji smet,
nebylo to hned,
alkohol mě trochu brzdil,
ponurý to jed.
Když skončili jsme, oddechla si,
řekla díky, musím jít.
Snad zanechal jsem dobrý dojem
a tam dole čistý štít.
Přečteno 721x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Amonasr
Komentáře (0)