Anotace: Rip your nails into my hips, my mouth searching for biting lips...
3 věci...
1. ta záda - Tvá záda
2. zarývajíc se - zarývající se, odděl to samohláskou aby to šlo líp přes pysky, rýmu to neubíží.
3. Víš, že tohle je můj šálek kávy, viď :)
25.04.2013 09:22:38 | C.alwen
Super, mám ráda, když se někdo nebojí psát o trochu drsnějších věcech, které má rád :-)
19.04.2013 20:34:47 | Melfëa