Potom
Anotace: Tady burácí vichřice za okny a já se bojim že spadne dům!!! :D
Co bude potom?
To nikdo neví.
Nastane konec světa?
Na tuto předpověď
lidé jsou leví.
Narazí do Země kometa?
Zjistit to můžeme
jen jediným způsobem,
vyčkáme tiše a pak se uvidí.
Teď už nám nezbývá,
než chodit v záklonu
po ulicích a vrážet do lidí.
Ať je to tak,
anebo tak,
vyčkáme potichu na zázrak.
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Disordine
Komentáře (2)
Komentujících (2)