Anotace: Maraton či Boston či London či Prague
Ano tato báseň to bude mít těžké v případě, že by chtěla běžet Maraton :-),protože nemá natrénováno a běží si z lehka jen tak jak se jí chtělo krajinou a dávno nesoupeří, je jí docela jedno jestli popluje v lahvi oceánem a někdo jí někdy možná objeví.
Za zájem však samozřejmě děkuje.
A proč jsou více než mnohokrát písmenka v rubrice erotika, tak asi možná proto že to tam tak hezky kmitá :-)
21.04.2013 20:23:59 | BArBArKO
Tahle báseň to bude mít těžké, po předchozích dílech...
ale co nechápu, je zařezení do erotiky... to bude asi hloupý žert...
21.04.2013 19:44:31 | Robin Marnolli