Anotace: Přeji pěknou dobrou noc.
Zlatíčko kočičko
přijď za mnou na mlíčko,
za sladkou smetanu
pusu pak dostanu,
předeš mi na klíně
jak antická bohyně,
lechtivá na bříšku
usneš mi v pelíšku.
...
a keď sa prebereš
dáme si repete
na gauči pri telke
alebo v postielke
...
super to je :) a dobre sa to aj spieva :P
15.05.2013 14:27:49 | Acute