Anotace: ..
měla bys chvilku čas ?
kontakty oční
prohozená slova
a možná
zas a znova
výměna tělesných tekutin
ne !!
.. já tě neškrtím
to jenom psali v té chytré knize
prý méně vzduchu
navodí vize
koloběh zrychlí
rozbuší zvony
v košíku hrudním
no a co my ??
celá se chvěješ
zimou to není
..hádám
že ani osaměním
hned si tě čechrám
jak anděl peří
že jsem tu s tebou
neuvěří
nikdo a taky
že téměř nahá
tvá jemná ruka
jak na mě sahá...
nebudu mluvit
nechám se strhnout
musím se na tebe
má milá .....
to byla noc
překrásné chvění
už se zas těším
na mazlení
na všechno kolem
jak se čas vlekl
jak jsem tě poprvé
v koupelně svlékl ...