Víc ne
Anotace: vždy je to tak stejně různé...
velice odstrojená
do jabloňových květů
ani listí
víc už jen ne
kočka připravená ke skoku
oči zavřené do dáli
daleko za obzor
drápky zaťaté
poslední kroky
dech se krátí
a... beze slov
hlásíš cíl
o krok zpět
dobíhám
zvítězili jsme
víc
už
jen
ne
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)