Anotace: není každý den ovulace :)
mráz tě sem strká
vločky v očích a na rtech zimu
vypadáš jak cizí
a já jsem zaskočen tím chladem
zavři z druhé strany
a přijď jinudy
jinými dveřmi či oknem
přines slunce, čaj a úsměv,
pohled prvních chvil
za zvědavými prs(t)y
touhou úst
a...
otevři všechna svá dám
ať mohu vejít
všemi najednou