Anotace: za inspiraci letí poděkování na Slovensko
Signály tvých očí
putují ke mně
na aromatických
ultrakrátkých vlnách.
Jak vášeň sama
se cítím
když mě lechtáš
svými vlasy
barvy barových koktejlů
zapadajícího slunce.
Prohrábni se mými
volně pohozenými
rozpaky
já se naoplátku
projedu tvou polorozpuštěnou
cudností.
Tahle šachová partie
nemůže skončit jinak
než patem.
Přece není důležité
vyhrát, ale..
Tvá kofeinová láska
mi zabarvuje
krevní destičky
bohémské extáze
středobodem vesmíru.
Do zad
ti vyškrábu
román o tom
jak mě svým vlhkým
podnebím
přivádíš k tvrdé
realitě.
kofeinová láska hmm..zaujalo;-)jdu si dát kafe:-)
25.08.2013 15:08:26 | xoxoxo