Erotický bigbeat
Zklamán z dřívějších nezdarů
zakoupil jsem včera viagru...
Že budu divoký
jako muž Sodomy...
Doma přeskočil jsem almaru
a hned se vrhl na Hanu...
Jako buchar zánovní,
málkdo umí jako my...
Však ještě tři noci,
jako bez pomoci,
byl jsem svíce !!
Kdo může více ?!
Ó Bože, už měsíc to je
a stále mířím vzhůru.
Co to za noční můru,
už chci být bez postoje...
Přečteno 942x
Tipy 1
Poslední tipující: Tasha
Komentáře (2)
Komentujících (2)