Anotace: ...
Srdce už šlo spát,
oheň teprv splál,
šustí zvenku zní,
sny se mají zdát.
Šimrátko šeptá,
sladké kůži slůvka,
sexem posedlá,
spokojit se snažím.
Svíjela se slova,
sehraně a soucitně,
venuše se chvěla,
opojená slastně...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?