Pohlav(n)ě
nejsem čaroděj
ale pro tebe mám kouzla
vím kam chceš
aby má ruka sklouzla
líbám ti krk
a tisknu hruď
šeptám do ucha
už mou jen buď
ztrácíme zábrany
v našich vibracích
jen pár pohybů
jsme v oblacích
už ujel rychlík vášně
v mé stanici nestaví
zbyly prázdné ruce
nekončící představy
srdce křičí
a bije bolavě
protože chodím
do všeho pohlav(n)ě
Přečteno 783x
Tipy 11
Poslední tipující: sophiesophie, Lioness, Martinecka23, nebech, Madanik, Aaliyan, hp.Rick, Lůca, Amonasr, Isquieasuus
Komentáře (5)
Komentujících (3)