Sok
Anotace: Nevím, který si tě vezme dříve...
Anděl i ďábel chtěl by tě svlékat,
oba se chtějí na tobě pást.
Milují horkost, kdy mohou létat.
Nedají klidu, než půjdou spát.
Nastav svou svatyni horku i dešti.
Ukaž svou svatyni, otevři chrám.
Nech vstoupit ďábla i anděla slasti,
oba ti ukáží na zemi ráj.
Přečteno 855x
Tipy 5
Poslední tipující: Julien, Lachailla, střelkyně1, čarodějka07
Komentáře (0)