MILENEC
Anotace: tělesné potěšení
Právě přišla SMS- ka,
že mě moc chceš, dneska.
Třesu se vzrušením,
nelením a vyrážím.
Jsi krásný muž,
chci všechno, už...
Něžné hlazení, líbání,
jazyky, ruce, prsa,
ústa, úd, broskvička,
prsty, vibrátor...
Všechno dohromady.
Šeptání, vzdychání,
pokřiky, výkřiky, výstřiky...
Jsi dokonalý,
jsi mé sexuální štěstí,
jsi můj ráj.
Jsem ráda,
že Tě mám.
Komentáře (0)