Dráždí....

Dráždí....

Anotace: trochu :o))

 

 

 

Co je hříšně dráždivé?

To je spousta věcí

Snad prádlo krajkové?

Co má být za cíl?

Hlavu zamotat?

Co k tomu stačí?

Ruce připoutat,

poddané oči?

Polibek být musí?

To je jen začátek....

Já si však vyprosím....

chci ho tam nejenom ve svátek :o)))

 

 

 

Autor Martinecka23, 04.11.2013
Přečteno 838x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí