Anotace: kterou cestou se dát...
O druhé ráně rád si nechám zdát, až s horkou hlavou, půjdu večer spát.
08.11.2013 09:02:24 | Pelican
snad i další rýmy moje
pár hezkých snů připraví
tak at snění Tvoje
realitu k obrazu Tvému upraví
08.11.2013 09:16:19 | elsia
Škoda, že vzdor tvému přání, zůstanu jen u doufání. Těžko najdu slečnu, paní, co nebrání se potrestání. Sic je malá moje víra, naděje - ta neumírá.
08.11.2013 09:32:17 | Pelican
Myslim, ze mnoho smutnych bloudi mestem
Na neco cekaj, nevi nac
chteji patrit jen neni komu
Tak never jenom spatnym zvestem
Neboj se byt trochu hrac
A rozhledni se az pujdes z domu
08.11.2013 10:51:53 | elsia
Nejspíše máš pravdu.
Lidí bloumá ulicemi
pohled nepřítomný, němý...
Hodně štěstí přeje
Martin Kristián Kudlák alias KudlankaW
12.11.2013 11:13:35 | kudlankaW