Anotace: To by mě tenkrát ani ve snu nenapadlo, že to vůbec někdy pustím do světa… I když dnes už by to spíš asi patřilo do sekce "Romantické" :-D
Sbírka: Retro ze šuplíku II.
VÁŠEŇ
Vášeň je krví mého těla
Vzlyky lásky jsou mou symfonií
RÁD MILUJI!
Proto slyš mě
Polož se jak vánek
před práh mých dveří
a chvěj se žárem
po mém objetí
Až vyjde úplněk na zápraží touhy
a příliv boků objeví svůj čas
trhej mě na kousíčky
ať vykrvácím
Chobotnice už roztáhla svá chapadla v křeči
vzdychá únavou tělesného výboje
Jak prchavý je okamžik štěstí
( nekousej a nezatínej nehty –
už tak jsem zraněn pad´ )
Praha, začátek 90. let (?)
úplněk na zápraží touhy ... excelentní
08.11.2013 14:56:04 | maryshka