Anotace: ..a jedna z těch "syrově" prožitých :o))
Sbírka: ..opeřený měsíc..
... mně ten prožitek nepřijde až tak syrovej ... roboti CIM ... CIM ... CIMrman!
23.01.2007 15:47:00 | JardaCH
stretli sme sa v priestore
ale v inom čase
a tak láska vyšumela
Utiekla mi do kúta
a tam na mňa štikúta
23.01.2007 14:38:00 | Luboško
Nóóó,tak to nebolo až tak dávno.
Tvoje rozkošné prebudenie,
nebolo zlé,
že nie?
23.01.2007 14:11:00 | džemo