Koření
Anotace: Starší záležitost 07, už na literu byla.
Chci stereotyp všedních dní
okořenit cizokrajným kořením,
a přejídat se den co den.
Chci slyšet tisíce svých jmen
v různých pojetích.
Chci nejisté první polibky,
a ty další vášnivé a spalující.
Chci být volná a svázána zároveň,
chci klesnout na nízkou úroveň,
poslouchat své tělo, mozek zatratit.
Chci večer milovat se s tebou,
a ráno probouzet se líně.
Chci cítit tvé ruce ve svém klíně,
a tvůj roztoužený dech na ústech svých.
Chci v přívalu blažených pocitů ztratit vědomí.
Chci utopit své výčitky svědomí
v moři touhy a slasti,
a přitom neuvíznout v pasti malodušnosti a pohrdání.
Chci zahleděna do svých představ ztrácet realitu.
Chci věřit v tvojí lásku, psát básně do sešitu.
Zatím potají si v noci slzy utírám.
Přečteno 656x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin Šimeček, Pelican, Alain
Komentáře (2)
Komentujících (2)