V touze
V touze
v naprostém to chvění
krátce, někdy dlouze
prsty tělo mění.
Hladí ,
naříká,
svádí sama sebe.
Před hříchem utíká,
kamsi , kde není nebe.
V loži tělo provoněné,
vlhké , měkké ,nahé celé.
Čeká
V touze
v naprostém to chvění
krátce ne,
spíš dlouze..
až do kuropění.
Přečteno 922x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, vodnař, Jana B., enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)