Daruj mi...
Nechci dárky, chci jen polibky
Za všechna nedorozumění,
za všechna nevyslovená slova
Nechci, co dá se koupit
Chci jen vstoupit
Daruj mi raději svou naději,
svou touhu, svou potřebu doteků a náklonnosti
Jsme jen hosti této chvíle
Každým naším pohybem vytváříme obraz,
co vzápětí zmizí
JEN TY A JÁ
Jsme pouhou iluzí.....
Nechci sliby, chci jen objetí
Chci cítit, jak hladíš moji nahou kůži
Nepřestávej a vyčarujeme růži
Chci slast
Chci cítit chvění ve svém lůně
Chci napájet se z tůně sama sebe,
bez touhy po zázraku,
po vlastnění.
Jen chvilkové propojení,
nic víc nám nepřísluší
Jen dočasné spojení dvou těl, a dvou duší
Přečteno 887x
Tipy 6
Poslední tipující: Martin Šimeček, enigman, jitoush, skvrko
Komentáře (2)
Komentujících (2)