Chladná vášeň
Za chladu bezměsíčných nocí,
a v žalu temnem skrytých dní,
na lidmi promarněných krocích,
zvlášť v tom, jenž zdál se posledním,
obcházím, jako lačné zvíře,
s příslibem, byť jen tělesným,
záleží čistě na tvé víře,
jak moc už nesmím, a co smím.
S příslibem, jako vampir wohmen,
zhasínám svíčky svými hrami
čarovat temná kouzla budem,
oberu berušky o tečky za větami.
Přichází půlnoc, v každou dobu,
prociť mnou, jak dnes odbíjí,
miluj mne uvnitř mého hrobu,
v době, jež všechno promíjí.
Přečteno 884x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Skořicová princezna, Martin Šimeček, kamínek, Madanik, Jana B., synanceia, RyxiraAmyGinger, jitoush, Isquieasuus, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)