Anotace: :-)
Mokrá , vlhká víla stojí,
její tělo touhou bolí,
hladí se s prsty klouže,
hladila by tělo muže.
Mokrá, vlhká víla stojí,
v klínu se jí vášeň dvojí
prstama si hroty hladí
muže na palouku svádí.
Mokrá, vlhká víla leží
vedle muže ,který neví
, že to není žena živá,
ale jenom touha chtivá...
velmi zajimavý text :-) na erotické básně jsem nechodil,ale právě měním názor :-) tak děkuji a jen tak dále :-)
28.02.2014 14:25:30 | Martin Šimeček