Zavítej ke mně do podkroví
Anotace: Jedna pro Lenku...
Zavítej ke mně do podkroví,
zahal mě svými slovy,
opři se do mých dlaní a miluj mě do svítání,
o tom, nač myslím v noci, o tom ty nemáš zdání.
Jak jedna knížka praví ---> SOULOŽ JE PŮL ZDRAVÍ
Komentáře (1)
Komentujících (1)