Anotace: Náhodou jsem našla starší báseň z mého sešitu...
"Dal jsem té své milé růže
Byly plné trní
a i přesto ona mi teď
Na posteli vrní
Přijde mi to trošku málo
Jsem holt náročný
a když dojde na píchání
Bývám taky úskočný"
hehe.. vlastně haha :D
07.03.2014 23:50:51 | CoT