Vlčívíla 2
Vlčí víle
v roztoužení chvěje se chřípí živé ženy.
V dlaních své tělo hladí ,provokuje svádí.
Rty napíná , hlasitě sténá.
Tělo ladné i oblé svěží
Roztahuje svírku -věří
že opět nebude v noci sama
-hrát si se svýma prstíkama..
Přečteno 560x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, enigman, Gabriela Green
Komentáře (2)
Komentujících (2)