Sním
Anotace: o lásce, se kterou teď nejsem
Už klíč od dveří otočila jsem v duchu,
cítím tu zvláštní atmosféru ve vzduchu,
v mém těle pere se zase stud a touha,
co zvítězí, ukáže jen chvilka pouhá.
Tvá blízkost probudí ve mně myšlenky hříšné,
s přáním prožít s Tebou okamžiky krásné,
kdy ruce mé jemně se budou Tvé kůže dotýkat,
mé rty s Tvými v odvážné hře laškovat,
vášnivý polibek nahradí jemný rtů dotyk,
vím, že zapojit bude se chtít i jazyk.
Už teď touží po Tobě moje tělo,
co dotyky Tvého cítit by chtělo.
Nemůžeme však právě teď spolu být,
zavírám oči..... dál budu o Tobě snít.
Přečteno 978x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, Monsignore, Bean, Kozoroh 1
Komentáře (4)
Komentujících (4)