Anotace: Pro ticho dlaní
Jsi tu kocoure?
Ptám se tě , když šipka tvých dlaní mě hladí po hřbetě.
Nejsi...
Neodpověděl jsi dřív ,než já.
To šipka , tvých prstů mé ňadro oblétla
že on skládal origami místo aby skočil šipku...
26.03.2014 08:26:56 | enigman
Něco skládal..jako vždy..a bylo to bez šipek :-(
26.03.2014 14:12:20 | Liduška
Jsem tu,leč,místo šipky mám struhadlo.Nevadí?
25.03.2014 21:38:49 | Bakchus
Struhadlem se hladit nedá, možná jen tak mrkev leda..že by byla v pozadí :-p
25.03.2014 21:55:45 | Liduška
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?