Když vyprávíš
Anotace: Když nemůžete být spolu osobně, stačí si zavolat.
Je noc, když vyprávíš,
ležím na posteli,
slovy mé tělo hladíš,
ale mé ruce to udělaly.
Ležím jen v nočním úboru
a poslouchám, jak vyprávíš,
jak stavíš se mému vzdoru
a po mém těle toužíš.
Jen se díváš a vyprávíš
představy o našem spojení,
a když mé křivky uvidíš,
víš, že potřebuješ uspokojení.
Zavřu oči a tvůj hlas vnímám,
když vyprávíš plný očekávání,
touhu a slast tiše přijímám,
a vím, že splnit chci tvé přání.
Přečteno 645x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Mates.21
Komentáře (2)
Komentujících (2)