Anotace: Vagina dentata je latinský výraz pro „zubatou“ vagínu. Jedná se o mýtus a pověst existující v různých kulturách, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis.
Hááá :D :D To je i jako film, že? Ne, že bych to viděla, jen už jsem o tom slyšela :D
28.04.2014 19:45:19 | Aiury