Neber, jen dej mi
Anotace: Tak pojď ke mně blíž, máš dlouhý vlasy a zmalovaný řasy. Jsi hebká jak z plyše,...
Tak pojď ke mně blíž,
máš dlouhý vlasy
a zmalovaný řasy.
Jsi hebká jak z plyše,
neznám tvý jméno,
jen říkám:"Buď tiše,"
Nikdo není zvědavej na řvaní
já v ničem ti nebráním - ber nebo jdi.
Koukám ti do očí,
z nich hlava se netočí,
spíš to bude z toho chlastu,
levný promile v plastu nás sblížily víc,
než je napoprvé běžný.
Tak pojď ke mně blíž,
jsi hebká jak plyš
nic neber, jen dej mi
a všechnu tu tíhu
ze mě jazykem sejmi.
Vše končí, už běž.
Nebreč.
Však nejsi z plyše
a odejdi tiše.
Tenhle pokoj není na spaní
a na ranní shledání s někým,
koho ani neznám.
Přečteno 826x
Tipy 16
Poslední tipující: piťura, Romana Šamanka Ladyloba, Jan Urban, Poetik, JSJ, Mácha, Jin&Jang, James Libustka, Psavec, tato22, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)