Anotace: ... v horkém letním dni
Slečno, příliš solíte...
Co tím, pane, myslíte?
Když vás na rty políbím,
slanou chuť tu ucítím.
A když slíbám vaši šíji,
prosolené buňky šílí.
Když olíznu prsty, dlaně,
všude chutnáte mi slaně.
Přisaji se na ramena,
na pupík i na záda,
zavřu oči, ochutnávám,
přesolená paráda!
Měl bych pro vás návrh skromný,
pojďme spolu dát si koupel,
odsolím vás vodou čistou
a pak do postýlky hopnem.