Anotace: Aneb když někdo rozlišuje mozek, tělo i srdce.
Sek su chtíč
Ten chtíč a touha,
tak strašně silná,
prostá a pouhá,
avšak ne, neomylná!
Chceš mne a já Tebe,
je to závislost,
proniknout do sebe,
ztratí se nevinnost
Jeden průnik
značí tisíc dalších,
žádný únik
ze světů našich
Chtiví sexu,
mozek žádný
a já měk su,
je to zrádný
Těžko Ti odolávat,
budeme prázdní,
nenechme se udolat,
my dva! Blázni
Rozvíjejme
touhu, něhu
spolu unikejme
ať v sedu či lehu
Jsem naplněný
Tvými doteky,
jsem zaplněný
Tvého srdce tepy
Slyším každý vzruch,
cítím Tvé horko,
každý Tvůj srdcebuch,
mé ruce ve Tvých… mokro
Chci, ale nemůžu,
jen se Tě dotýkat
na to se zmůžu,
nesmím Tě vyslékat
…nesmím
Držím svůj chtíč
na uzdě noci,
chci s Tebou pryč,
je to v mé moci
Držím svůj chtíč
na uzdě noci,
i Ty chceš pryč,
vnímám ten pocit
Není to správné,
chceme to oba,
je nám to zrádné
jako tahle doba
Wow... úžasné !! :))
Byly i momentíky, kdy jsem se zasmála ;) Třeba jako "měk su" nebo "mé ruce ve Tvých… mokro" ... to bylo žůžo :3 :))
22.05.2014 16:48:28 | Aiury
:D Díky Blondýnko130 :-P
22.05.2014 20:28:49 | SmallGeorge
:D Asi si změním přezdívku ... :D :D
22.05.2014 20:29:47 | Aiury
Měla bys, Aiury Tě řádně nevystihuje :P
22.05.2014 20:33:50 | SmallGeorge
To je dobrý, já u ní radši zůstanu :D Bůhví, kdo další by se toho chytil :P :))
22.05.2014 20:37:46 | Aiury