Anotace: Touhám se nedá ubránit, jsou pudové a my jsme také zvířata.
Jednou takhle v poledne
-
Jednou takhle v poledne
dělala Jana oběd ne,
přišel za ní Dan,
měl vymyšlený plán
Chytl Janu zezadu,
políbil ji na bradu,
ohl si jí přes linku
a dráždil její dolinku
Jednou takhle v poledne
…dělají se po sedmé