V úplňku
Anotace: Psáno při úplňku
Naplň mě..
Jak déšt studanku lesní.
Provoň mě
svým tělem,
chtíč ve mě běsní..
Učiň mě
mokrou,jak říčka z jara bývá.
Udělej vše,
co v muži roztouženém se skrývá.
V půlnoci..za uplňku..
Přečteno 1058x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, Jort, střelkyně1, Frr, jitka.svobodova, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)