Anotace: Má milá vzdychá
Ach!Ach!Ách! se ozývá,
z úst mé milé vyplývá,
že to dělám bezchybně,
neleží tu nehybně.
Hýbe se a mrská sebou,
říká mi jen :Je to TEBOU,
co, když ji tím ublížím,
nezkušeně přemýšlím.
Nevěřím si byť na chvíli,
Má Milá jde k svému cíli,
vzdychá, vříská, úpí jen,
je to pro ni jako sen.
Neví, co už s ručičkama,
něco stále by mačkala,
svírá moje hnědé vlasy,
bude mě to bolet asi.
Uvědomuje si chybu svoji,
velmi rychle napravuji,
nehty škrábe po mých zádech,
poslední z ní vyšel nádech... hádejte, co přišlo pak.