Anotace: ...
skutečná..
můžu si říct, tohle je mi blízký a ztotožnit se.. žádný ubrečený úchylárny o zlomeným srdíčku, protože kdo ho dneska má zářivoučký, ať hodí kamenem...
a už vytahuju čtyř kilovej persil z kabelky, v případě, že ho ty nemáš, hm?.)
ale jednodušší bude, zajít ke zpovědi .D
30.08.2014 20:43:51 | Lagedama