Anotace: Síla touhy a snů:)
Tvé oči šeptají nemravné sliby,
má ústa prosí snad o kapku vína,
na konec světa za dotek šly by
a tělem otřásá možná jen zima.
Zatínám nehty, na kůži Ti dýchám,
tvé Tělo hoří jak toužící klín,
jsi smrtelným hříchem, horší než pýcha,
avšak jen ve spánku o Tobě sním.