Po včerejší noci

Po včerejší noci

Anotace: .......

 

přesolená mořská ryba 

na talíři od večera

vedle mísy drobné

nakoupit jsi něco chtěla

ale zatím bylo jinak

 

hltám z ryby lepší stranu

a kost do krku bodne

až ticho šumí v uších

 

jako dávný lovec sběrač

co vrací se až k ránu

ty rozespalým tichem zíváš

já neklidnou noc tuším

 

ale téhle něco chybí

tak pomalu tě svlékám vleže

a čekám co mi navrch slíbíš

po té rybě od večeře ...

 

a když ráno s ptáky zpívá

táhle něco o rozkoších

z dechu tvého klína

leklé tělo rybí tuším

vyplouvat a vzlínat

jak v neumytém okně

čáry prachu tečky muší

Autor josuatree, 06.10.2014
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel