Anotace: V jednoduchých rýmech jednoduché pudy.
EroTic
-
Má náruč
svírá Tvé tělo,
držíc obruč
se Ti zachtělo
Touha po něm,
touha po mně,
zrakový vjem,
„Strč jej do mě!“
Předklon,
zastrčení,
záklon,
vystrčení
Ohneš se vždy ráda,
teď lehneš si na záda
Ruka sahá
na ňadra toužící,
jsi tak nahá,
má ruka kroužící
Chce abys vzplála,
abys byla svá,
ničeho se nebála,
abys byla má
… oddaná
Chtíčem přízemním
po mě dlaněmi lapáš,
své doteky zjemním,
ať bolestí netápáš
Doteky jen konečky
prstů na Tvou kůži,
píšu Ti sonety,
snad Tě to vzpruží
Zkouším to jinač,
zapojuji jemný jazyk,
to je ten spínač!
Zmůžeš se jen na vzlyk…